Tuotteet ja palvelut

Energianeuvonta

Energiansäästö on turhan energiankulutuksen karsimista. Tarpeetonta kulutusta ovat esimerkiksi liian korkeat huonelämpötilat, väärät tuuletustottumukset, veden tuhlaava käyttö sekä valojen ja sähkölaitteiden päälle jättäminen tilasta poistuttaessa. Kulutustottumuksilla on vaikutusta paitsi omaan kukkaroon, myös ilmastonmuutokseen ja ympäristön kuormitukseen.

Oma Online -energiaseuranta
Omaa energiankulutustasi sähkön ja kaukolämmön osalta voit seurata aina tuntitasolle asti OMA Online -energianseurantapalvelussamme. 

Lainaa kulutusmittari
Lainaamme mielellämme kulutusmittareita kodin sähkölaitteiden tutkimiseksi. Lainaaminen on veloituksetonta ja onnistuu asiakaspalvelumme lisäksi myös Laitilan ja Uudenkaupungin kirjastoista.

Lainaa pintalämpömittari
Asiakkaanamme saat meiltä myös pintalämpömittarin lainaksi veloituksetta. Pintalämpömittarin avulla voit selvittää syitä lisääntyneeseen lämmitystarpeeseen. Mittari on tarkoitettu huonetilojen eri pintojen lämpötilojen mittaamiseen ja sen avulla voi paikallistaa mm. mahdollisia lämpövuotoja.

Ajankohtaista: Tuotteet ja palvelut

Kivikylän Kotipalvaamo on hankkinut 248 kWp:n aurinkovoimalan eli 800 aurinkopaneelin suuruisen järjestelmän Säkylän lihapyörykkätehtaansa ka…