VSV

Energinen naapurisi

Vastuullisuus ja eettisyys

Päämäärämme

  • Kasvamme kannattavasti
  • Turvaamme tulevaisuutemme uusilla liiketoiminnoilla
  • Toimimme asiakaslähtöisesti ja innovatiivisesti

Perustehtävämme

  • Helpotamme asiakkaidemme elämää ja tuemme heidän liiketoimintaansa
  • Toimitamme lämpöä ja sähköä sekä niihin liittyviä palveluja ja ratkaisuja luotettavasti, turvallisesti ja kestävällä tavalla
  • Huolehdimme henkilöstöstämme, sidosryhmistämme, osaamisestamme, omaisuudestamme ja maineestamme

Ympäristöystävällisyys

Ympäristöstä huolehtiminen on VSV-konsernille tärkeä asia ja voimmekin ylpeänä todeta tehneemme merkittävän ympäristöteon vuonna 2015 rakentamalla uusiutuvaa polttoainetta käyttävän kaukolämpölaitoksen Uuteenkaupunkiin. Haluamme olla energia-alan edelläkävijä ympäristöteoissa. 

Töitä yli 180 osaajalle

VSV-konserni tarjoaa työpaikan yli 180 energia-alan asiantuntijalle ja ammattilaiselle. Työntekijöiden ammattitaidon ja osaamisen kehittämiseen sekä hyvinvointiin panostetaan vuosittain useita työpäiviä henkilöä kohden. Lisäksi tarjoamme alan harjoittelijoille ja kesätyöntekijöille mahdollisuuden tutustua energia-alaan ja voimme ylpeänä todeta, että moni heistä työllistyy konserniin valmistuttuaan.

Tuemme paikallista harrastamista

Kannamme lisäksi yhteiskuntavastuuta tukemalla ja kannustamalla paikallisia kulttuuri- ja urheiluseuroja. Monet tapahtumat ja juniorijoukkueet saavat taloudellista tukea paikalliselta energiayhtiöltään VSV:n omia asiakastapahtumia unohtamatta.