VSV-konserni

Uusi sähköisen asioinnin palvelu

Olemme yhdessä Omavoiman kanssa kehittäneet uuden sähköisen asioinnin palvelun asiakkaillemme.  

Sähköverkon asiakkaana palvelussa voit seurata sähkönkulutusta, selata laskuja, ottaa kätevästi yhteyttä asiakaspalveluun. Palvelun kautta pääsee helposti VSV:n omaan ja valtakunnalliseen kesketyskarttaan.

Palvelua kehitetään jatkuvasti ja otamme kehitysideoita ja palautteita vastaan mielellämme.

Pääset uuden sähköisen asioinnin palveluun osoitteesta online.omavoima.fi

Esimerkkinäkymä uudesta Online-palvelusta.


Kaukolämmön kulutukset näkyvät toistaiseksi vielä Oma Raportti-palvelussa.

Tarkkaa tietoa energiankulutuksesta

Online-palvelu tarjoaa monipuolisesti tietoa sähkönkulutuksesta. Voit tarkastella energiankäyttösi jakautumista vuorokausittain tai vuodenajoittain sekä seurata kulutustasi päivä-, tunti- kuin kuukausitasolla. Näet myös sähkönkäytön huipputehon ja keskitehon. Vastaavat tiedot näet myös omistamasi aurinkovoimalan osalta. Raportointipalvelusta pystyt lataamaan tarvittavat tiedot esimerkiksi Exceliin tarkempaa tarkastelua varten.

Viestikanava

Onlinen kautta voit lähettää meille viestejä ja asiointi Onlineen kirjautuneena onkin nopea tapa hoitaa energia-asioita. Asiakkaidemme tietosuojan vuoksi joudumme tunnistamaan asiakkaamme jokaisella asiointikerralla. Kirjautuneen käyttäjän osalta tunnistautuminen on tehty jo rekisteröitymisen yhteydessä ja pääsemme vastaamaan viesteihin nopeasti. Onlinessa pääset myös itse tarkastamaan asiakastietosi. Asiakastietojen muuttuessa voit ilmoittaa meille muutoksesta suoraan Onlinessa.

Laskuarkisto ja maksutilanne

Palvelusta löydät myös lasku- ja sopimustiedot. Laskujen osalta voit muun muassa tulostaa kopion laskusta tai tarkistaa maksutilanteen. Laskut ovat nähtävillä käyttöpaikkakohtaisesti eli voit selata kulutuslaskuja ja aurinkovoimalan tuotannon hyvityslaskuja samasta näkymästä. Eräpäivän siirto tehdään edelleen laskutuskumppanimme Lowellin Oma Lowell -palvelussa.

Pohdituttaako kulutusvaikutus?

Kehitämme palvelua ja julkaisemme uusia ominaisuuksia Online-palveluun. Uusimpana ominaisuutena tarjoamme kaikille asiakkaillemme kulutusvaikutuksen laskennan jopa edellisen 12kk ajalta. Kulutusvaikutus huomioidaan Omavoiman myyntisopimusasiakkailla vain Priima-sopimuksissa ja tällöin kulutusajankohta vaikuttaa sähkön laskutushintaan joko nostavasti (positiivinen kulutusvaikutus) tai laskevasti (negatiivinen kulutusvaikutus). Lisää Onlinesta Omavoiman myyntiasiakkaille. 

 

Ajankohtaista

Muistathan, että voit hoitaa energia-asioita ympärivuorokauden sähköisessä asiointipalvelussamme. 

VSV isännöi naisten ykköspesisottelua Pattijoen Urheilijoita vastaan lauantaina 18.5. Laserkeskus-areenalla klo 17.00. 

Riitta Valavuon työpäivät eroavat toisistaan, harvoin tietää mitä päivä tuo mukanaan.

Palvelussa voit seurata sähkönkulutusta, selata laskuja, ottaa kätevästi yhteyttä asiakaspalveluun.

Saavutimme merkittäviä tuloksia turvallisuustyössä. Liukuvan 12 kuukauden tapaturmataajuus saavutti nollatason.