VSV

VSV-konserni

VSV-Energia nostaa kaukolämmön energiamaksua Uudessakaupungissa

VSV-Energia Oy:n toimittaman lämmön hinta on ollut erittäin edullista ja vakaata vuodesta 2016 saakka. Lisäksi VSV-Energia Oy on lämmön hankinnassaan panostanut ympäristöystävällisyyteen ja toimitetusta lämmöstä yli 97 % onkin ollut uusiutuvilla lähteillä tuotettua.

Johtuen nykyisestä epävakaasta tilanteesta koko Euroopassa, yleinen kustannustaso ja erityisesti lämmön tuotannossa käytettävien puupolttoaineiden hinnat ovat nousseet radikaalisti. Puupolttoaineen hinta VSV-Energialle on noussut vuodesta 2021 vuoteen 2023 yli 60 %, mikä nostaa merkittävästi lämmön tuotantokustannuksia.

VSV-Energia Oy joutuu tämän vuoksi nostamaan kaukolämmön arvonlisäverollista energiamaksua 1.4.2023 alkaen.

Hinnan korotus on Uudessakaupungissa 7,44 €/MWh (alv 24%) ja Kalannissa 3,72 €/MWh (alv 24%).
Hinnan korotuksen jälkeen Uudenkaupungin ja Kalannin kaukolämmön energiamaksu on 62 €/MWh (alv 0%) eli 76,88 €/MWh (alv 24 %).

Korotuksen suuruus on Uudessakaupungissa noin 10,7 % ja Kalannissa 5,1 %. Perusmaksut pysyvät ennallaan.

VSV-Energia Oy seuraa aktiivisesti hintojen kehittymistä eikä voida sulkea pois mahdollisia hinnan korotustarpeita myöhemmin vuonna 2023.

VSV-Energia Oy
Mika Salo
liiketoimintajohtaja
050-5988 614

Ajankohtaista

Sähköpula tulee, jos sähköä käytetään enemmän kuin sitä tuotetaan tai tuodaan. Tällöin sähkön kulutusta joudutaan rajoittamaan, jotta sähköjärjestelmä ei kaadu.

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA) myöntää avustusta asuinrakennusten kaukolämpölaitteistojen uusimiseen matalalämpötilaiseen kauko…

VSV-Energia Oy:n toimittaman lämmön hinta on ollut erittäin edullista ja vakaata vuodesta 2016 saakka. Lisäksi VSV-Energia Oy on lämmön hanki…

Vakka-Suomen Voiman sähköverkkoalueella tammikuun sähkönkulutus väheni 16 % vuoden 2022 tammikuuhun verrattuna. Lämmitystarve oli tammikuussa…

Meille tarvitaan tänäkin vuonna useampia reippaita tyyppejä töihin.

Voimahahmo-juttusarjassa tutustumme konsernimme arjen supersankareihin.

Vakka-Suomen Voima tarjoaa vaihtoehdon sähkönkulutuksen ohjaukseen (kuormanohjauspalvelu).