VSV-konserni

VSV-Energia nostaa kaukolämmön energiamaksua Uudessakaupungissa

VSV-Energia Oy:n toimittaman lämmön hinta on ollut erittäin edullista ja vakaata vuodesta 2016 saakka. Lisäksi VSV-Energia Oy on lämmön hankinnassaan panostanut ympäristöystävällisyyteen ja toimitetusta lämmöstä yli 97 % onkin ollut uusiutuvilla lähteillä tuotettua.

Johtuen nykyisestä epävakaasta tilanteesta koko Euroopassa, yleinen kustannustaso ja erityisesti lämmön tuotannossa käytettävien puupolttoaineiden hinnat ovat nousseet radikaalisti. Puupolttoaineen hinta VSV-Energialle on noussut vuodesta 2021 vuoteen 2023 yli 60 %, mikä nostaa merkittävästi lämmön tuotantokustannuksia.

VSV-Energia Oy joutuu tämän vuoksi nostamaan kaukolämmön arvonlisäverollista energiamaksua 1.8.2023 alkaen Uudessakaupungissa ja Kalannissa 9,92 €/MWh (alv 24 %). Hinnan korotuksen jälkeen Uudenkaupungin ja Kalannin kaukolämmön energiamaksu on molemmissa 70 €/MWh (alv 0 %) eli 86,80 €/MWh (alv 24 %). Korotuksen suuruus on 12,9 %. Perusmaksut pysyvät ennallaan.

VSV-Energian kaukolämmön hinta on edelleen alle Suomen keskimääräisen kaukolämmön kokonaismyyntihinnan.

VSV-Energia Lämpömaksuhinnasto 1.8.2023 alkaen Uusikaupunki ja Kalanti.pdf

Lisätietoja:
Mika Salo
Liiketoimintajohtaja
050-5988 614

Ajankohtaista

Saavutimme merkittäviä tuloksia turvallisuustyössä. Liukuvan 12 kuukauden tapaturmataajuus saavutti nollatason.

VSV-konserni toimii jälleen messujen pääyhteistyökumppanina.

Riitta Valavuon työpäivät eroavat toisistaan, harvoin tietää mitä päivä tuo mukanaan.

Laitilalainen Coreplast on yksi seudun merkittävistä toimijoista.

Uudessakaupungissa oli viime yönä keskijännitekaapelivika, joka aiheutti sähkönjakelukeskeytyksen noin 1500 asiakkaalle. Kaapelivika saatiin…