VSV-konserni

Vakka-Suomen Voima uudistaa Laitilan sähköasemaa kesän aikana

Laitilan sähköasema on yksi tärkeimmistä Vakka-Suomen Voiman sähkönjakeluverkon liityntäpisteistä valtakunnan verkkoon. Lähes koko Laitilan alueen sähkö toimitetaan tämän sähköaseman kautta. VSV on päättänyt investoida vuonna 1969 käyttöönotettuun sähköasemaan parantamalla sen turvallisuutta ja käytettävyyttä.

Laitilan sähköaseman 110 kV:n toinen kytkinkenttä ja kantaverkkoliityntä uusitaan ja sähköaseman käytettävyyttä parannetaan kesän aikana. Uusinnan aikana Laitilan asema on korvattuna lähialueiden sähköasemilla ja suojausalueet ovat normaalia suurempia, asiakkaille ei kuitenkaan pitäisi aiheutua sähkönjakelukeskeytyksiä. Sähköaseman uusinta on osa pitkän aikavälin kehittämissuunnitelmaa toimitusvarmuuden parantamiseksi.

21.6. – 3.7. välisenä aikana sähkönjakelu toteutetaan kokonaisuudessaan poikkeusjärjestelyin, mutta Laitilan sähköaseman korvauksen ei pitäisi vaikuttaa sähkönjakeluun tai sen laatuun. Sähköaseman urakka valmistuu kokonaisuudessaan syyskuussa, jonka jälkeen suurjänniteverkkoa voidaan käyttää turvallisemmin.

Vakka-Suomen Voiman sähköverkon investoinnit ja saneeraukset tavoittelevat mahdollisimman laadukasta ja häiriötöntä sähkönjakelua.

Lisätietoja antavat:
Verkkojohtaja
Juho Jussila
Vakka-Suomen Voima Oy
puh: (02) 850 6213

Laitilan sähköasema kuvattuna 1970-luvulla.

Ajankohtaista

VSV isännöi naisten ykköspesisottelua Pattijoen Urheilijoita vastaan lauantaina 18.5. Laserkeskus-areenalla klo 17.00. 

Saavutimme merkittäviä tuloksia turvallisuustyössä. Liukuvan 12 kuukauden tapaturmataajuus saavutti nollatason.

VSV-konserni toimii jälleen messujen pääyhteistyökumppanina.

Riitta Valavuon työpäivät eroavat toisistaan, harvoin tietää mitä päivä tuo mukanaan.

Laitilalainen Coreplast on yksi seudun merkittävistä toimijoista.