VSV-konserni

Vakka-Suomen Voima parantaa verkkonsa luotettavuutta Safegridin avulla

VSV on hankkinut Safegrid Oy:n kehittämän Intelligent Grid System™ -järjestelmän parantamaan sähköverkkonsa ja palvelunsa laatua.

VSV operoi lähes 4000 kilometrin sähköverkkoa vaativissa olosuhteissa Uudenkaupungin, Laitilan, Rauman ja kuuden muun kunnan alueella Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa. Merkittävä osa VSV:n verkosta sijaitsee saaristoalueilla, jonka sää- ja tuuliolosuhteet ovat erityisen haastavat. VSV:n päätavoite on laadukas ja häiriötön sähkönjakelu eli Säävarma sähköverkko, jonka eteen yhtiö työskentelee määrätietoisesti.

Safegridin Intelligent Grid System -järjestelmän avulla VSV saa paremman näkyvyyden rannikkoalueen verkkoonsa. Reaaliaikaiset hälytykset ja vikojen tarkka paikannus mahdollistavat vikojen nopeamman korjaamisen, mikä minimoi palveluhäiriöt ja verkkokatkot.

Safegridin VSV:lle toimittama järjestelmä koostuu verkkoa valvovista Grayfox™-sensoreista ja jatkossa Grayhawk™-sensoreista sekä pilvipohjaisesta Gridguardian™-valvontajärjestelmästä, jonka avulla VSV saa jatkuvan näkyvyyden ja reaaliaikaiset hälytykset verkosta sekä selainkäyttöliittymään että mobiiliapplikaatioon. Sensorit asennetaan muuntamoiden yhteyteen ja sähköpylväissä sijaitseviin muuntajiin ja ne pystyvät valvomaan sekä kaapeli- että ilmajohtoverkkoja.

  • “Toimimme vaativissa olosuhteissa ja investoimme jatkuvasti yhä varmempaan verkkoon voidaksemme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin. Kaapelointien lisäksi kehitämme verkon valvontaa ja vianpaikannusta sekä kunnossapitomenetelmiä. Yhteistyö Safegridin kanssa oli meille luonnollinen valinta sillä IGS-järjestelmä auttaa meitä verkkomme analysoinnissa ja palvelumme parantamisessa kaikissa olosuhteissa”, sanoo VSV:n verkkoliiketoiminnasta vastaava johtaja Juho Jussila.
     
  • "Olemme tyytyväisiä, että VSV valitsi meidät kumppanikseen ensiluokkaisen sähkönsaannin varmistamisessa asiakkaille”, sanoo Safegrid Oy:n toimitusjohtaja Jussi Hakunti. “VSV ottaa systemaattisesti käyttöön uusia teknologioita ja se on innovatiivinen toimija, jonka kanssa yhteistyön tekeminen on Safegridille hyvä mahdollisuus oppia uutta ja kehittää edelleen IGS-ratkaisuamme.”

Lisätietoja:

  • verkkoliiketoiminnan johtaja Juho Jussila, Vakka-Suomen Voima Oy, puh. 02 850 6213
  • toimitusjohtaja Jussi Hakunti, Safegrid Oy, puh. 040 5825229
Suunnittelija Jussi Päivärinta työntouhussa.

Ajankohtaista

VSV isännöi naisten ykköspesisottelua Pattijoen Urheilijoita vastaan lauantaina 18.5. Laserkeskus-areenalla klo 17.00. 

Saavutimme merkittäviä tuloksia turvallisuustyössä. Liukuvan 12 kuukauden tapaturmataajuus saavutti nollatason.

VSV-konserni toimii jälleen messujen pääyhteistyökumppanina.

Riitta Valavuon työpäivät eroavat toisistaan, harvoin tietää mitä päivä tuo mukanaan.

Laitilalainen Coreplast on yksi seudun merkittävistä toimijoista.