VSV

VSV-konserni

Tiedote määräaikaisesta hinnan alennuksesta Vakka-Suomen Voiman asiakkaille

Vakka-Suomen Voima alentaa verkkopalvelumaksua sähkön siirron osalta määräaikaisesti joulu-helmikuun ajalta (1.12.2022 - 28.2.2023).

Verkkopalvelumaksuun sisältyvä perusmaksu ja sähkövero pysyvät ennallaan. Alennus kohdistuu verkkopalvelumaksun sähkön siirron osuuteen, josta alennetaan noin 30%.

Pien- ja keskijännite tehosiirron määräaikaisen alennuksen tiedot:Verkkopalvelumaksuun kohdistuvan hintojen alennuksen taustalla on kantaverkkoyhtiö Fingridin tiedottama ilmoitus, jonka mukaan kantaverkkomaksuja jätetään perimättä jakeluverkkoyhtiöiltä tulevina kuukausina.

Vakka-Suomen Voima on päättänyt, että Fingridin päätöksestä saatava hyöty siirretään asiakkaiden hyväksi energiakriisin keskellä.

Ajankohtaista

Sähköpula tulee, jos sähköä käytetään enemmän kuin sitä tuotetaan tai tuodaan. Tällöin sähkön kulutusta joudutaan rajoittamaan, jotta sähköjärjestelmä ei kaadu.

Meille tarvitaan tänäkin vuonna useampia reippaita tyyppejä töihin.

Voimahahmo-juttusarjassa tutustumme konsernimme arjen supersankareihin.

Vakka-Suomen Voima tarjoaa vaihtoehdon sähkönkulutuksen ohjaukseen (kuormanohjauspalvelu).

Joulukuussa laskutetuissa eli marraskuuta koskevissa kaukolämpölaskuissa on asiakkailta laskutettu virheellisesti perusmaksu kahteen kertaan.…

Mitä toimenkuvaasi kuuluu? Päätehtäväni on vastata KPA-laitoksen sähkötöistä ja osallistua kunnossapito - ja huoltotöihin. Toisin sanoen v…