VSV-konserni

Kaukolämmön toimitusvarmuus erinomainen niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti

VSV-Energian kaukolämmön toimitusvarmuus Uudessakaupungissa ja Kalannissa oli talvikaudella 2022 99,01%. Koko vuonna 2022 toimintavarmuus oli 99,50%.

Kaukolämmön toimitusvarmuus on korkealla tasolla myös valtakunnallisesti, ilmenee Energiateollisuus ry:n julkaisemista tilastoista. Vastaajat edustivat 93 %:a kaukolämmön kokonaismyynnistä. Tilastot kattavat vuoden 2022 kaukolämmön toimitukset. Vuositasolla kaukolämmön toimitusvarmuus oli 99,98 % ja talvikaudella 99,99 %.

  • VSV-Energia pärjää valtakunnallisessa kaukolämmön toimintavarmuuden vertailussa oikein hyvin. Meillä on vuoden aikana ollut käyttökatkoa yhteensä 43,5h ja se on koskettanut 58 asiakasta; kerros- tai rivitaloa. Keskimäärin keskeytysaika ollut 6 minuuttia asiakasta kohden, kertoo VSV-Energian kaukolämpöpäällikkö Mari Vikman.

Valtakunnallisesti keskimääräinen vuosittainen keskeytysaika oli 1,6 tuntia asiakasta kohden. Keskeytyksiä yhtiöillä oli yhteensä 2500, joista 83 % oli suunniteltuja ja 17 % suunnittelemattomia. Yli 24 tunnin keskeytyksiä oli yhteensä 46 koko maassa. Ne edustivat alle kahta prosenttia kaikista keskeytyksistä. Valtaosa pidemmistä katkoista oli suunniteltuja keskeytyksiä.

  • Kaukolämpö on ehdottoman luotettava tapa järjestää kodin ja kiinteistön lämmitys, toteaa Energiateollisuuden asiantuntija Harri Hillamo. Putken katkeaminen tai laitteiston vioittuminen on äärimmäisen harvinaista, ja jos jotain tapahtuu, viat korjataan pian ilman että itse tarvitsee tehdä mitään, Hillamo jatkaa.

Lisätietoja:
VSV-Energia Oy
Kaukolämpöpäällikkö
Mari Vikman
044-5656 574

Ajankohtaista

Lämmön tuotannossa käytettävien puupolttoaineiden hinta on noussut syksystä 2022 syksyyn 2023 noin 20 %

Voimahahmo-juttusarjassa tutustumme konsernimme arjen supersankareihin.

Uudessakaupungissa lyhyt sähkökatko Sannon alueella. Sähköaseman suojauksesta aiheutunut sähkönjakelukeskeytys koski noin 1100 asiakasta. S…

Etsitkö seuraavaa huippumahdollisuutta työurallesi? Meillä on ilo esitellä uusi, täysin päivitetty rekrysivustomme: rekry.vsv.fi   Helppo…