VSV

VSV-konserni

VSV:n osakkuusyhtiö Kyröskosken Voima ja Enerim yhteistyöhön

Kyröskosken Voima ja Enerim ovat tehneet sopimuksen vesivoimapalveluiden toteutuksesta liittyen Kyröskosken voimalaitoksen tuotannonsuunnitteluun, operatiiviseen käyttöön ja valvontaan sisältäen myös käytönvalvontajärjestelmäpalvelun sekä sähkö- ja reservimarkkinoiden palvelut.

Kyröskosken Voima on valinnut Enerimin yhteistyökumppanikseen perustuen yrityksen vahvaan osaamiseen tuotannon ohjauksen ja suunnittelun sekä erityisesti reservimarkkinoiden osalta. Odotamme toimittajayhteistyön tuovan meille merkittävää lisäarvoa, toteaa Kyröskosken Voima Oy:n Mika Salo.

”Olemme erittäin iloisia siitä, että Kyröskosken Voima valitsi Enerimin kumppanikseen palveluiden toteutukseen ja teemme parhaamme, että odotukset täyttyvät. Tässä markkinatilanteessa hyvää on myös se, että voimme yhdessä saada reservi- ja säätömarkkinalle lisää joustavaa tuotantoa”, kommentoi myyntipäällikkö Jari Mäkitalo Enerimiltä.

Enerim operoi tällä hetkellä yli viittäkymmentä vesivoimakoneistoa ympäri Suomea neljän vesivoima-asiantuntijan, 24/7 valvomon sekä muiden asiantuntijoiden voimin.

Ajankohtaista

Sähköpula tulee, jos sähköä käytetään enemmän kuin sitä tuotetaan tai tuodaan. Tällöin sähkön kulutusta joudutaan rajoittamaan, jotta sähköjärjestelmä ei kaadu.

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA) myöntää avustusta asuinrakennusten kaukolämpölaitteistojen uusimiseen matalalämpötilaiseen kauko…

VSV-Energia Oy:n toimittaman lämmön hinta on ollut erittäin edullista ja vakaata vuodesta 2016 saakka. Lisäksi VSV-Energia Oy on lämmön hanki…

Vakka-Suomen Voiman sähköverkkoalueella tammikuun sähkönkulutus väheni 16 % vuoden 2022 tammikuuhun verrattuna. Lämmitystarve oli tammikuussa…

Meille tarvitaan tänäkin vuonna useampia reippaita tyyppejä töihin.

Voimahahmo-juttusarjassa tutustumme konsernimme arjen supersankareihin.

Vakka-Suomen Voima tarjoaa vaihtoehdon sähkönkulutuksen ohjaukseen (kuormanohjauspalvelu).