VSV-konserni

Vertek Sähköpalvelu valittiin vuoden 2020 turvallisuusurakoitsijaksi

Yara Uusikaupunki valitsi tänä vuonna ensimmäistä kertaa Vuosihuollon turvallisuusurakoitsijan. Vuosihuollon 2020 turvallisuusurakoitsijaksi valittiin Vertek Sähköpalvelu Oy.

Vuosihuolto 2020 on COVID-19-tilanteesta johtuen ollut haastava suunniteltava. Urakoitsijoita ja töitä oli karsittava paljon aikaisempien vuosihuoltojen määrästä. Turvallisuus ja ihmisten terveys olivat kuitenkin numero 1 onnistuneen vuosihuollon aikaansaamiseksi.

Siitä asti kun poissaoloon johtaneita tapaturmia on tilastoitu TRI-luvulla, ei ole aiemmin saavutettu 0 tapaturman vuosihuoltoa. Vuonna 2020 tämä saavutettiin!

Kaikki urakoitsijat ja Yaran henkilökunta toimivat valveutuneesti turvallisuuden huomioon ottaen.

”On kunnia myöntää ensimmäinen vuosihuollon turvallisuuspalkinto Vertek Sähköpalvelu Oy:lle. Urakoitsija toimii päivittäin vuosihuollon ulkopuolellakin esimerkillisesti mm. työlupa-asiat huomioiden sekä raportoi havainnoista asiakkaalle.”, Yara Uusikaupungin kunnossapitopäällikkö Santtu Toivonen kommentoi.

”Niin kuin suurin osa teollisuusympäristöissä toimivista yrityksistä, myös Vertek tavoittelee 0 tapaturmaa. On ilo saada tämä palkinto, varsinkin kun viime vuosina on turvallisuuskulttuurin kehitykseen panostettu isosti. Yksinkertaisten turvallisuusasioiden rutiiniksi luominen on ollut tässä avainasemassa. Vertek:llä niin johdon kuin henkilöstönkin tavoitteisiin on määritetty turvallisuus tärkeimpänä asiana ja vuosi 2020 on tällä hetkellä menossa tavoitetasolle. Erityiskiitos palkinnosta kuuluu Yaran saaressa päivittäin toimivalle henkilöstöllemme.”, sanoo toimitusjohtaja Simo Rosendahl.

Saaressa työnjohtajana toimiva Anssi Sinisalo lisää vielä: ”Työntekijöiden kanssa toimiminen on avointa, läheltä piti -tapauksista kerrotaan ja keskustellaan asiat läpi oppiaksemme toisiltamme. Yaran puolelta arvostus ja huomiointi tuntuu hyvältä. Emme pystyisi tähän yksin ilman Yaran sitoutumista turvallisen työympäristön luomiseen.”

”Palkinto on ylpeyden aihe ja esimerkkinä muille Vertekin yksiköille. Piakkoin saavutamme myös Yaran toiminnoissa 2500 päivän tapaturmattoman ajanjakson.”, liiketoimintapäällikkö Jonne Viitanen sanoo.

Kuvassa vasemmalta: Yaran kunnossapitopäällikkö Santtu Toivonen, liiketoimintapäällikkö Jonne Viitanen, työnjohtaja Anssi Sinisalo ja sähköasentaja Lasse Ämmälä

Ajankohtaista

Lämmön tuotannossa käytettävien puupolttoaineiden hinta on noussut syksystä 2022 syksyyn 2023 noin 20 %

Voimahahmo-juttusarjassa tutustumme konsernimme arjen supersankareihin.

Uudessakaupungissa lyhyt sähkökatko Sannon alueella. Sähköaseman suojauksesta aiheutunut sähkönjakelukeskeytys koski noin 1100 asiakasta. S…

Etsitkö seuraavaa huippumahdollisuutta työurallesi? Meillä on ilo esitellä uusi, täysin päivitetty rekrysivustomme: rekry.vsv.fi   Helppo…