VSV

VSV-konserni

Varaudumme syysmyrskyyn

Keskiviikoksi ja torstaiksi luvataan myrskytuulia varsinkin Länsirannikolle. Varaudumme voimakkaiden tuulten mahdollisesti aiheuttamiin sähkönjakelun häiriöihin verkkoalueellamme. Olemme lisänneet henkilöstöä sähköverkkojen vianselvitykseen, vikojen korjaamiseen maastossa sekä asiakaspalveluumme.

Muistathan, että sähkölinjoille kaatuneiden puiden poisto on ammattilaisten työtä. Jos huomaat sähkölinjalle kaatuneen puun, tee meille vikailmoitus.

Jos asiasi on kiireellinen, soita aina vikailmoitusnumeroon tai vakavissa tilanteissa hätänumeroon.

Sähköverkon vikailmoitusnumero: 020 6066 133

Kaukolämmön vikailmoitusnumero: 0440 826 824.

Muista myös meidän vikailmoitus-app!

”Vikailmoitus” -app on ladattavissa älypuhelimiin Google Play tai Applen App Store -kaupoista. Löytyy hakusanoilla: vsv vikailmoitus

VSV:n vikailmoitusapp keskittyy vikailmoitusten tekemiseen ja häiriökartan helppoon saatavuuteen. Keskeisimmät yhteystiedot löytävät nopeasti appin etusivulta.

Appilla pystyy vaivattomasti antamaan tietoa vioista ja mahdollisuus osallistua laajankin keskeytyksen estämiseen havaitsemalla esimerkiksi puun kaatuminen keskijännitelinjalle.

Kiireellisissä tapauksissa tai turvallisuutta vaarantavissa tilanteissa, toivomme edelleen asiakkaidemme ottavan yhteyttä soittamalla suoraan vikanumeroon. Appin kautta pystyy helposti myös soittamaan!

Varautuminen sähkökatkoihin

  • Tallenna vikapalvelunumero 020 6066 133 kännykkääsi.
  • hanki taskulamppu, varaparistoja ja sulakkeita

  • hanki kynttilöitä, tulitikkuja ja polttopuita, jos sinulla on tulisija

  • jos katkeamaton sähkönjakelu on välttämätöntä esim. maatilalla, kannattaa hankkia oma varasähköjärjestelmä, polttomoottori- tai traktorikäyttöinen aggregaatti

  • paristokäyttöinen radio

  • kännykän lisäakku (ns. Power bank) tai autolaturi

Ajankohtaista

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA) myöntää avustusta asuinrakennusten kaukolämpölaitteistojen uusimiseen matalalämpötilaiseen kauko…

Keskiviikkona 7. päivänä kesäkuuta 2023 kello 14.00 Vakka-Suomen Voima Oy:n kokoustiloissa.

Voimahahmo-juttusarjassa tutustumme konsernimme arjen supersankareihin.