VSV-konserni

Vakka-Suomen Voima muistuttaa puiden kaatamisen turvallisuudesta sähkölinjojen lähellä

Vakka-Suomen Voima muistuttaa turvallisesta puiden kaatamisesta sähkölinjojen läheisyydessä. Sähköverkkoalueella on havaittu kevään aikana lisääntyneitä tapauksia, joissa puiden kaataminen on aiheuttanut vahinkoa sähkölinjoille sekä vaaratilanteita ja keskeytyksiä asiakkaille. Sähkölinjaan nojaavaa puuta ei saa turvallisuussyistä itse koskea tai poistaa vaan tilanteesta pitää ilmoittaa vikapalveluumme.

Vakka-Suomen Voima auttaa puunkaadossa veloituksetta, kun Vakka-Suomen Voiman omistama sähkölinja estää turvallisen puunkaadon tai puu on vaarassa kaatua sähkölinjalle.

Puunkaatoapua voi tiedustella asiakaspalvelustamme puh. (02) 850 6060, asiakaspalvelu@vsv.fi, chat tai täyttämällä puunkaatoapupyyntö -lomakkeen nettisivuillamme vsv.fi. Suosittelemme liittämään lomakkeeseen yleiskuvan kohteesta. Kiireellisissä vikatapauksissa yhteys vikapalveluumme puh. 02 850 6070.

Kuvassa puunkaato ilman yhteydenottoa sähköverkkoyhtiöön. Sähkölinjojen läheisyydessä oleviin puihin ei saa turvallisuussyistä koskea.

Ajankohtaista

Saavutimme merkittäviä tuloksia turvallisuustyössä. Liukuvan 12 kuukauden tapaturmataajuus saavutti nollatason.

VSV-konserni toimii jälleen messujen pääyhteistyökumppanina.

Riitta Valavuon työpäivät eroavat toisistaan, harvoin tietää mitä päivä tuo mukanaan.

Laitilalainen Coreplast on yksi seudun merkittävistä toimijoista.

Uudessakaupungissa oli viime yönä keskijännitekaapelivika, joka aiheutti sähkönjakelukeskeytyksen noin 1500 asiakkaalle. Kaapelivika saatiin…