VSV-konserni

Uudenkaupungin kaukolämmön hintaan eivät suunnitellut fossiilisten polttoaineiden korotukset vaikuta

Uudenkaupungin kaukolämmön hinta pidetään nykyisellä tasolla myös vuonna 2021 ja on edelleen yli 10 % halvempaa kuin kaukolämpö Suomessa keskimäärin. Lämpöyhtiö on muuttanut viimeksi lämmön hintaa vuonna 2016 ja silloinkin alaspäin. Ensi vuosi on jo kuudes vuosi, kun Uudenkaupungin lämmön hintaa ei olla nostamassa.

Uudessakaupungissa kaukolämpö on erittäin ympäristöystävällistä. Pitkäaikaisten investointien ja kesällä 2020 lopetetun turpeen polton ansiosta Uudenkaupungin kaukolämmöstä on tullut lämpöyhtiöiden edelläkävijöitä puhtaan lämmön tuottamisessa. Ensi vuonna hiilidioksidivapaan lämmön osuus tuleekin olemaan lähes 100 %.

Tällä hetkellä VSV-Energia yhtiöllä on lisäksi menossa kampanja öljylämmityksestä pois siirtymisestä kaukolämpöön pientaloissa. Tähän muutokseen on tällä hetkellä saatavissa myös valtion tukea 4000 € joka mahdollistaa entistä edullisemman vaihdon öljystä uusiutuvaan kaukolämpöön. Lisätietoa aiheesta saa seuraavalta ELY-keskuksen nettisivulta:

https://www.ely-keskus.fi/oljylammityksen-vaihtajalle;jsessionid=2FCAA32E79C9F87717A3F34C2E6E67E9

Kaukolämpö on Suomen yleisin lämmitysmuoto. Lähes puolet kaikkien rakennusten tarvitsemasta lämmityksestä ja lämpimästä käyttövedestä tehdään kaukolämmöllä. Asiakkaat arvostavat kaukolämpöä kilpailukykyisen hinnan ja hyvien ominaisuuksien kuten toimitusvarmuuden ja helppokäyttöisyyden takia. Uudisrakennuksista 75 % valitsee kaukolämmön juuri edullisen hinnan ja hyvien ominaisuuksien vuoksi.

Lisätietoja:
Tuotantojohtaja
Mika Salo
050-5988 614
mika.salo@vsv.fi

Ajankohtaista

Muistathan, että voit hoitaa energia-asioita ympärivuorokauden sähköisessä asiointipalvelussamme. 

VSV isännöi naisten ykköspesisottelua Pattijoen Urheilijoita vastaan lauantaina 18.5. Laserkeskus-areenalla klo 17.00. 

Riitta Valavuon työpäivät eroavat toisistaan, harvoin tietää mitä päivä tuo mukanaan.

Palvelussa voit seurata sähkönkulutusta, selata laskuja, ottaa kätevästi yhteyttä asiakaspalveluun.

Saavutimme merkittäviä tuloksia turvallisuustyössä. Liukuvan 12 kuukauden tapaturmataajuus saavutti nollatason.